JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Veiligheid & Privacy Policy

Op de ATCWEBSHOP.BE, is uw privacy en veiligheid van het allergrootste belang voor ons en we zijn vastbesloten om deze te beschermen. We handelen en verkopen uw gegevens niet aan een andere derde partij. De door ons verzamelde persoonlijke gegevens verzamelen via de site gebruiken wij om onze site meer persoonlijk klantengericht te maken alsook voor de orderprocessing. Van tijd tot tijd, wordt ook het klanten verkeer gecontroleerd en het gebruik van patronen maar alleen op geaggregeerde en zonder enige identiteit specifieke gegevens.

Mailing List

Als u zich heeft aangemeld voor onze mailinglijst, hoeven we alleen een e-mail adres en we sturen alleen informatie die u hebt aangevraagd. Onder geen enkele omstandigheid is uw e-mailadres gedeeld met enig ander bedrijf.

Privacy Policy

Wanneer u uw bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mail adres, factuuradres nodig. Uw IP-adres wordt ook opgeslagen voor beveiligingsdoeleinden. We hebben deze informatie nodig, zodat wij uw bestelling kunnen controleren en snel verwerken en om u relevante statussen van uw bestelling te versturen. Wij verwachten dat u een gebruikersnaam en wachtwoord van uw keuze voor de toekomstige toegang tot uw orders en informatie te verstrekken. Uw gebruikersnaam en wachtwoord moet vertrouwelijk blijven en u zou het met niemand mogen delen.
Door het gebruik van onze website, stemt u in voor atcwebchop.be om uw gegevens te verzamelen en consistent in het privacy-beleid aangegeven wijze. Als we het nodig achten om ons privacybeleid te wijzigen, wordt het bijgewerkte beleid op deze pagina geplaatst. . Daarnaast kan rekening informatie worden vrijgegeven wanneer wij geloven dat de release is noodzakelijk om de voorwaarden van de verkoop af te dwingen of om onze rechten of eigendommen of die van onze klanten te beschermen. We zullen ook actief elke andere onwettige activiteit rapporteren die verwijzen naar onze website of nar het gebruik van onze site. Als u nog bijkomende vragen hebt, stuur aub een email naar atcmailing@atc.be

  •   Free store pick-up
  •   2 years warranty on all electronics.
  •   Customer Service, on weekdays till 18:00.
  •      Call us on: +32 9 371 99 99
  •   100% Secure payments via Worldline.
  •   Number 1 on Tweakers!
  • More info...
TEXT_SPEARHEADS_LINE10