JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

OUTLET

Verbatim Draagbare vaste Store 'n' Go-schijf met USB 3.0 van 500 GB, zilver, 500 GB, 2.5", 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), 5400 RPM, Zilver


  •   Morgen Gratis afhalen in onze winkel
  •   2 jaar garantie op alle elektronica.
  •   Klantenservice, Ma t/m Vr tot 18:00.
  •   Bel ons op:+32 9 371 99 99
  •   100% Veilig betalen met Worldline.
  •   De nummer 1 op tweakers!
  • meer info...
  • Fabrikant :
  • Model : 53021
  • EAN : 0023942530213


2 Product(en) in Voorraad

Prijs : €39,95

Specificaties


Energie
Busgevoed USB
Fabrikant
Merk Verbatim
Gewicht en omvang
Gewicht 150 g
Breedte 80 mm
Diepte 121 mm
Hoogte 15 mm
Harde schijf
HDD omvang 2.5"
HDD capaciteit 500 GB
HDD rotatiesnelheid 5400 RPM
Soort HDD
Buffergrootte opslagstation 8 MB
Kenmerken
Kleur van het product Zilver
Plug and play Ja
Overige specificaties
Aantal USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)-poorten 1
USB Ja
USB-kabel USB
Intern Nee
Mac-compatibiliteit Ja
Snelstartgids Ja
Compatibele besturingssystemen Windows 2000/XP/Vista/7 Mac OS X 10.1 + Linux kernal 2.6 +
Poorten & interfaces
Maximale overdrachtssnelheid van gegevens 4800 Mbit/s
USB-connector Micro-USB B
USB-versie 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)

Beschrijving


De draagbare vaste Store 'n' Go-schijf van Verbatim biedt hoge opslagprestaties met een supersnelle USB 3.0-interface. USB 3.0 biedt gegevensoverdrachtssnelheden die tot tienmaal sneller zijn dan USB 2.0 (gebaseerd op USB-bussnelheid) met supersnelle gegevensoverdrachten.

Bewaar en draag uw digitale schijf en dagelijkse werkbestanden op dit werkelijk mobiele station. Het stijlvolle ontwerp is de perfecte accessoire voor uw laptop.

De draagbare vaste Store n Go-schijf krijgt stroom via USB 3.0 (1 x USB 3.0-interface), maar is ook compatibel met alle USB 2.0-poorten op uw pc of laptop. Voor het functioneren van de schijf wordt geen externe stroomvoorziening vereist: plug n play.

Schijven met een capaciteit van 2TB of minder worden geformatteerd in FAT32 waardoor ze onmiddellijk gebruikt kunnen worden op Windows en Mac OSx. Schijven met een capaciteit van meer dan 2TB worden geformatteerd in NTFS wat compatibel is voor Windows-systemen. Mac-gebruikers moeten de schijf opnieuw formatteren in HFS+ om ze volledig compatibel te maken met Mac OSx-besturingssystemen. HFS+-formattering kan uitgevoerd worden met behulp van de Verbatim VHD Formatter welke zich op de schijf bevindt.

Voor extra beveiliging wordt Nero BackItUp Essentials-software geleverd voor het maken van back-ups van de vaste schijf van uw laptop of pc. BackItUp Essentials biedt een toepassing waarmee u op elk moment een back-up van al uw bestanden, mappen en stations kunt maken. Of u kunt de automatische back-upfunctie instellen voor extra veiligheid.

De Nero BackItUp Essentials-software is compatibel met Windows XP, Vista, Windows 7 en Windows 10 (niet compatibel met Mac OS).

Draagbare vaste Store 'n' Go-schijven van Verbatim worden ook met energiebesparende Green Button-software geleverd. Green Button-software zorgt ervoor dat de vaste schijf niet draait wanneer deze niet wordt gebruikt. Zo wordt de efficiëntie verhoogd en energie bespaard.

Er zijn drie opties voor de 'Sleep Setting (Slaapinstelling)'. U kunt de onderbreking van de schijf na 10 minuten of in stappen van 10 minuten tot 120 minuten instellen activeren. U kunt de onderbreking van de schijf onmiddellijk activeren door te dubbelklikken op het Green Button-pictogram op de desktop, of u kunt 'Never Suspend the disk (Het station nooit onderbreken') selecteren.

De vaste schijven uit deze serie zijn verkrijgbaar in 12 kleuren:
Sunkissed Yellow, Eucalyptus Green, Hot Pink, Caribbean Blue, Volcanic Orange, Violet, Black, Graphite Grey, Silver, Sunglo Pink, Silvertree Green en Java Blue.
Deel artikel
Delen via E-Mail
Delen op Facebook Delen op Twitter